Vliegvakantie salou

vliegvakantie_salou.jpg

Vlieg naar Salou en ga genieten van de zonnige stranden , zoek verkoeling in de zee of in een van de waterparken en ontdek de vele uitgaansgelegenheden die een ware trekpleister zijn van Salou. Een vakantie in Salou is fantastisch wanneer u houdt van uitgaan, maar dat betekent niet dat je er alleen maar strand en discotheken vindt. Ook in de omgeving van Salou valt genoeg te beleven. Boek een vliegreis naar Salou en geniet zorgeloos van deze prachtige badplaats.

Vliegen naar Salou

Als je een vliegvakantie naar Salou wilt boeken dan is het goed om te weten dat de dichtstbijzijnde luchthaven Reus is. Reus ligt 12 km van Salou vandaan, nog geen kwartier rijden. Wat ook mogelijk is, om te vliegen naar Barcelona. Echter moet je dan in acht nemen dat het een goed uur duurt om van Barcelona naar Salou te rijden.
Er vertrekken dagelijks vele vluchten naar Salou door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Ook zijn er budgetmaatschappijen waarmee je voor weinig geld naar Reus kunt vliegen. Goedkoop vliegen kan je bijvoorbeeld met Ryanair vanuit Eindhoven en Maastricht. De vlucht duurt 2,5 uur. Vanaf het vliegveld Reus kun je met bussen en taxi’s verder reizen naar Salou. Ook rijdt er een bus naar het treinstation dat een paar kilometer van het vliegveld af ligt en vanaf daar kan je de trein nemen naar Salou.

Een vliegticket boeken?

Een ticket naar Salou is heel simpel te boeken via het internet. Doorzoek websites van touroperators die vliegvakanties Salou aanbieden en vindt jouw ideale vliegvakantie naar Salou. Een vliegticket hoeft niet duur te zijn. Door het internet af te zoeken vind je de beste en actuele aanbiedingen voor een vliegticket naar Salou. Een beetje speurwerk kan je op je vliegticket naar Salou vaak veel geld besparen.

Heb je je koffers al gepakt? Zoek en boek snel een vliegvakantie naar Salou.