Pretpark salou

pretpark_salou.jpg

Een must voor mensen van alle leeftijden is het themapark PortAventura. Dit pretpark ligt op korte afstand van het centrum van Salou (De noddy trein brengt u er heen). Het themapark is onderdeel van een resort dat bestaat uit vier hotels, een waterpark en een congrescentrum. Met meer dan 30 attracties en bezienswaardigheden en 15 shows per dag, is themapark PorAventura de perfecte plek om te genieten met familie en vrienden.

Ervaar de grootste sensatie, de meest intense adrenaline rushes, vele avonturen en het vele plezier in PortAventura, een themapark om nooit te vergeten! Het park is vrij groot en kan niet volledig worden bekeken in een enkele dag. De shows zijn op verschillende tijden, deze tijden veranderen, afhankelijk van het seizoen.

PortAventura Park neemt u mee naar zes fascinerende werelden: de Mediterrània, Far West, Mexico, China, Polynesië en SésamoAventura; een nieuw gebied voor gezinnen, met attracties en entertainment speciaal voor de kleintjes. Elke wereld heeft zijn eigen architectuur, eten, entertainment en attracties.

De nieuwste attractie is Shambhala, de hoogste achtbaan van Europa (76 m). Het bereikt een snelheid van 134 km / u, zodat u de ultieme adrenalinekick kunnen ervaren. Verder zijn de moeite waard; de Dragon Khan, Hurakan Condor en El Tutuki Splash. Er zijn ook achtbanen voor de kleinere kinderen en voor de niet-zo-dappere volwassenen.
Afkoelen kan in de Caribische wateren van Costa Caribe Aquatic Park; een waterpark dat in een relaxte reggae vibe biedt. Hier zijn ook uitdagende attracties zoals Koning Khajuna: de uitdaging van de hoogste vrije val glijbaan in Europa met een hoogte van 31 meter en duizelingwekkende 55 graden afdaling. En de Rapid Race: een ongelooflijk rit op zes uitdagende glijbanen.

Prijzen
De standaard prijs is € 45 voor volwassenen, maar er zijn een aantal variaties, afhankelijk van dagen en groepen, etc …