Camping salou

camping_salou.jpg

Waarschijnlijk is kamperen niet het eerste waar u aan denk als u denkt aan Salou, maar dit is wel degelijk een aanrader! Een camping boeken in Salou is juist een manier om een sensationele vakantie door te brengen! Kamperen aan de Costa Dorada in Salou, dat is hoe vakantie moet zijn: genieten van zon, zee en strand en de frisse buitenlucht. Als u gaat kamperen bent u er echt even uit.

U kunt kiezen voor een grote gezellige camping, maar er zijn ook een paar kleinschalige campings te vinden waar u wat meer kunt genieten van uw rust. Van een aantal zeer eenvoudige campings (met één ster) tot een aantal zeer luxe (vier sterren) campings zijn te vinden in deze populaire badplaats. 

Omdat Salou een populair vakantieoord is, is het aanbod aan campings erg groot en bestaat voornamelijk uit grote campings met een hoop vertier en andere leuke voorzieningen. Deze campings bevinden zich veelal achter de boulevard, allen op loopafstand van het strand. Binnen Iets buiten Salou bevinden zich vooral de familiecampings met goede voorzieningen.
Elke camping heeft zijn eigen unieke sfeer en extra’s. Sommigen zijn meer geschikt voor jongere mensen en andere beter geschikt voor gezinnen.

U kunt een staanplaats voor uw tent of caravan kiezen. Er zijn ook campings die de mogelijkheid bieden om een stacaravan, een bungalow of een chalet te huren. Als u reist met een camper, zijn sommige campings uitgerust met  speciale diensten op het gebied van campers.

Wilt u gaan kamperen in Salou? Bekijk dan het aanbod aan campings bij diverse reisaanbieders en wie weet beleeft u straks de vakantie van uw leven!  Boek snel uw camping in Salou en ontdek zelf hoe leuk kamperen in Salou is. Boek de camping echter goed op tijd, bij voorkeur in januari, want als u in de zomer wilt kamperen is het aantal plaatsen door de drukte beperkt.