Busreis salou

busreis_salou.jpg

Salou has it all! Kom met de bus!

Salou is een prachtige vakantiebestemming aan de Costa Dorada in Spanje. Voor een onvergetelijke vakantieplek moet je echt in Salou zijn. Om naar Salou te reizen, zijn er verschillende mogelijkheden. Maar een busreis naar Salou is een echte aanrader! Het is een stuk voordeliger dan met het vliegtuig. Je bespaart met een busreis veel geld wat je weer kunt besteden aan een lekker drankje of leuke souvenirs.

Waar vertrekt de bus naar Salou?

Een busreis naar Salou begint vanuit een centrale plaats in Nederland. Elke reisorganisatie heeft verschillende opstapplaatsen, maar Eindhoven en Maastricht, behoren tot de plaatsen die alle reisorganisaties aandoen. Maastricht is de laatste plaats waar mensen worden opgehaald om vervolgens de reis naar Salou te beginnen. De busreis duurt ongeveer 20 uur.

Wordt er nog gestopt onderweg?

De meeste touroperators rijden via een vaste route naar Salou. De eerste uren zullen vooral veel kilometers worden gemaakt en wordt er niet gestopt. Vaak wordt bij Arlon een eerste grote stop gemaakt. Daarna wordt weer doorgereden totdat de nacht zijn intrede doet. Er zal dan nog een lange stop worden gemaakt. Na deze stop gaan de lampen uit en moet het stil zijn in de bus zodat alle passagiers kunnen slapen. Een uur of 4 later, wordt vaak voor de laatste keer gestopt en zal er daarna worden doorgereden naar Salou. Ook daar zal de bus naar een centrale plaats rijden alwaar een reisleider je zal opvangen en naar je accommodatie zal vervoeren.

De meeste busreizen naar Salou vinden plaats per luxe touringcar. Bij veel touroperators is het mogelijk om een Royal Class-stoel te kiezen, waardoor je wat meer beenruimte hebt en dit het comfort tijdens je reis wat vergroot.

Gewoon gaan doen! Een busreisĀ  naar Salou boeken!

Heb jijĀ  al zin gekregen in de busreis naar Salou? Er zijn talloze touroperators die busreizen aanbieden vanuit Nederland naar Salou. Een busreis naar Salou is makkelijk en comfortabel vanachter je eigen laptop te boeken.