Salou uitgaan

salou_uitgaan.jpg

Salou is een van de populairste plekken om te genieten van het nachtleven in CataloniĆ«. Het is kleiner dan Barcelona, maar vol met leuke dingen om te doen ’s nachts! Salou heeft veel meer te bieden dan de stranden! Het nachtleven in Salou is zeer gevarieerd. De meeste mensen gaan naar de boulevard van de Costa Daurada om een paar biertjes op de open terrassen te nuttigen of een bezoek te brengen aan een van de discotheken die Salou rijk is.

Het belangrijkste ‘uitgaan’ gebied in Salou is Carlos Buigas. Deze straat en de directe omgeving is lokaal bekend als ‘Slammers’ en is bekleed met leuke bars en clubs. Hier is de bar The Kiss te vinden. Dit is een bekende club, waar men goed kan dansen. Een andere beroemde club in Salou is Pacha. Het is de meest beroemde club in Salou. Geniet hier van de verschillende ruimtes en het chill-out terras met spectaculaire tuinen. In deze club komen de meest beroemde DJ’s zoals DJ Tiesto enz.

In Salou zijn er ook een aantal Ierse bars. Populair is Murphy’s Sports Pub. Probeer daar het eten en de biertjes eens. Het is echt het beste van Ierland en Spanje op dezelfde plek! Echt een aanrader! Er zijn ook bars met speciale live entertainment waaronder; The House of Illusion of Robin Hood. En voor die mensen die de hele nacht door willen feesten zijn er verschillende clubs in Salou. Dit zijn; Ski Hut, Underground, Snoepy’s, 7theaven, Enjoy, Tropical, Two Much, Blue Bahia, Flashback.
En als u nog geen idee heeft over waar naar toe te gaan ’s nachts, vraag dan advies aan de rekwisieten. Rekwisieten zijn de jongens en meisje die werken voor verschillende bars en restaurants. Ze zijn overdag op het strand te vinden en zij kunnen u adviseren waar naar toe te gaan en kunnen u vaak ook nog een gratis entree of een gratis drankje aanbieden.