Waterpark salou

waterpark_salou.jpg

Wat is nou een betere manier om jezelf af te koelen in Spanje dan een bezoek te brengen aan een waterpark. Er zijn er twee.

Costa Caribe Aquatic Park
Midden in het hart van de Costa Daurada ligt het geweldige waterpark Costa Caribe Aquatic Park met wuivende palmbomen, uplifting reggae muziek, verfrissende zwembaden en spannende waterattracties! In het Costa Caribe Aquatic Park kunt u oefenen met raften, naar beneden glijden van diverse glijbanen of ontspannen op een ligstoel.

Het waterpark is thematisch ontworpen met watervallen, grote zwembaden, groene gebieden vol met planten en palmbomen en een geweldig piratenschip bemand door een crew van Sesamstraat. Het biedt een geweldige combinatie van spanning en ontspanning met één enkel doel: de hele familie een uniek Caribische avontuur beleven.

Er is voor ieder wat wils bij PortAventura Aquatic Park, of u nou heerlijk wilt drijven in het getij van het golfslagbad, of heel snel naar beneden wilt glijden van spectaculaire glijbanen of op een rubberen ring wilt meedrijven in El Rio Loco, of gewoon wilt kijken vanuit uw ligstoel op Bahama Beach. Er is een overvloed aan attracties.
Nieuw in dit waterpark is de hoogste vrije val glijbaan in Europa! Deze glijbaan heeft een hoogte van 31 meter en een helling van 55 graden met een afdaling snelheid van 6 meter per seconde!

Aquopolis Water Park Salou
Het Aquopolis Waterpark in La Pineda, is één van de grootste in Spanje.
Hier zijn attracties te vinden voor alle leeftijden; Voor de gedurfde toerist zijn er steile glijbanen, looping goten en stroomversnellingen. En niet te vergeten de Boomerang, dit is een gigantisch skateboard helling met water. Voor de minder gedurfde toerist zijn er rustigere activiteiten zoals de wildwaterbaan, waterval en jacuzzi in de exclusieve VIP-ZONE.
Aquopolis Waterpark heeft ook een mini-park voor de jongere kinderen met plekken waar ouders relaxed kunnen zitten en waar overal strandwachten rondlopen.