Hotel Calypso salou

hotel_calypso_salou.jpg

Het Hotel Calypso is een groot, driessterren familiehotel dat bestaat uit twee gebouwen. Het ligt op slechts een korte wandeling van het centrum met bars en restaurants in de buurt. Hotel Calypso ligt op loopafstand van het strand van Capellan, dicht bij het themapark PortAventura en het Aquopolis waterpark.

Hotel Calypso is onlangs gerenoveerd en biedt uitstekende voorzieningen voor het hele gezin. Het hotel beschikt over 532 comfortabele en moderne kamers, verdeeld over twee gebouwen. Alle kamers hebben een individuele badkamer, terras, satelliet-tv, airconditioning, kluis en telefoon.

Het hotel heeft twee zwembaden, een kinderbad en een speeltuin, zonneterrassen en een bowlingbaan. Gratis WiFi is beschikbaar in de receptie en de belangrijkste bar van het hotel. Het animatieteam van het Hotel Calypso zorgt voor het nodige entertainment.

Een buffetrestaurant serveert mediterrane gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Er worden 3x per week thema diners aangeboden. Er is ook de Pool Bar, Bay Bar en Mediterrani Bar / Lounge waar men heerlijk kan genieten van alcoholische dranken en frisdranken. Sportevenementen en films zijn beschikbaar op het grote scherm in de Apple Bar van 19:30 tot laat. Het avondprogramma bestaat uit plezier en spelletjes, live muziek en shows voor het hele gezin.